Αλλαγή του τρόπου άρδευσης στον κάμπο Κόνιτσας Ν. Ιωαννίνων

Αλλαγή του τρόπου άρδευσης στον κάμπο Κόνιτσας Ν. Ιωαννίνων

Αντικείμενο του έργου ήταν η αλλαγή του τρόπου άρδευσης στον κάμπο της Κόνιτσας με την αντικατάσταση του υπάρχοντος επιφανειακού δικτύου βαρύτητας από υπόγειο δίκτυο σωληνώσεων υπό πίεση. Η κατασκευή του έργου ξεκίνησε την 23-07-13 και ολοκληρώθηκε την 05-06-15.
Πριν από την έναρξη των εργασιών έγινε χωροθέτηση και διαμόρφωση του εργοταξίου όπως επίσης και εγκατάσταση των απαιτουμένων γραφείων, αποθηκών, κ.λ.π.
Αναλυτικά το έργο περιελάμβανε τις ακόλουθες εργασίες:
- Την καθαίρεση του υπάρχοντος δικτύου διωρύγων από σκυρόδεμα.
- Την κατασκευή των κύριων, πρωτευόντων, δευτερευόντων και τριτευόντων αγωγών του δικτύου άρδευσης στον κάμπο της Κόνιτσας.
- Την συναρμολόγηση και τοποθέτηση των απαραίτητων συσκευών λειτουργίας του δικτύου και την εγκατάσταση των αντίστοιχων φρεατίων.
- Την κατασκευή δύο αντλιοστασίων με την εγκατάσταση όλου του απαραίτητου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και την αντικατάσταση του υπάρχοντος εξοπλισμού στο υφιστάμενο αντλιοστάσιο της περιοχής "Υψηλή Ζώνη-Ηλιόρραχη (Α2)".

Πληροφορίες έργου

Προϋπολογισμός:
12.223.506,35€
Έτος εκκίνησης:
2013
Έτος ολοκλήρωσης:
2015
ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ Α.Τ.Ε.

Γραφεία: Πολυτεχνείου 69, Πυλαία, 55534, Θεσσαλονίκη
Αποθήκη: Εχέδωρο, Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας, 54500
Τηλ: 2310 334477 | Φαξ: 2310 334499 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ


×